BRANDSkydd
BRANDTätning BRANDISOLERING

I över tjugofem år har Prefire Syd skyddat liv och egendom genom att installera och underhålla passivt brandskydd i alla slags fastigheter, från sjukhus, skolor och hyresfastigheter till industrilokaler av alla storlekar och det geografiska området vi är verksamma i är Malmö, Lund och Helsingbort med omnejd. Prefire Syd är certifierade enligt ISO 9001. Det visar att vi vet vad vi gör. En kvalitetsgaranti, helt enkelt.

Brandtätning kan skilja tillbud från katastrof. Det är viktigt med ett bra brandskydd. Ur vårt perspektiv går kvalitet alltid före kvantitet och våra huvudtjänster är brandskyddsmålning, brandskyddskonsultation, brandtätning, brandisolering och brandfogning. Med andra ord erbjuder vi en helhet.

Vi installerar brandskydd i Malmö, Lund och Helsingborg

Med andra ord är Sydsverige vår arbetsplats. Vi är nära när du behöver snabb och effektiv hjälp med ansvarsfull och kompetent expertis. Och vi ser oss hellre som samarbetspartner i brandskyddsfrågor än som bara leverantör av den färdiga produkten. Letar du efter en kompetent, trygg och erfaren samarbetspartner inom området brandskydd då har du hittat rätt. Våra montörer är dessutom EL-SÄK-utbildade och förutom att arbetet alltid blir snyggt utfört så ser vi även till att du får dokumentation som rör ditt passiva brandskydd lättillgänglig.

Läs mer

Certifierade av ISO 9001

Brandtätning

Miljö & Säkerhet

Våra montörer är EL-SÄK-utbildade. Vi arbetar bara med moderna, typ-godkända brandskydds- material och effektiva utrustningar.

Snyggt utfört

Det blir snyggt utfört. Vi anser att brandskydd ska synas så lite som möjligt - det ska bara fungera. Osynligt men säkert. - Brandtätning

Dokumentation

Utförlig dokumentation innebär att du alltid har all information om ditt passiva brandskydd tillgänglig.