NÄR KVALITET GÅR FÖRE KVANTITET

"Nöj dig inte med någon annan leverantör av passivt brandskydd när du kan få bästa möjliga säkerhet och högsta kvalitet genom Prefire Syd!"

Prefire Syd startade 1988 och har idag 12 st medarbetare. Våra främsta tjänster är brandtätning, brandisolering, brandskyddsmålning, brandfogning samt brandskyddskonsultation.

Sydsverige är vår arbetsplats. Vi är nära när du behöver snabb och effektiv hjälp av ansvarsfull och kompetent expertis. Och vi ser oss hellre som samarbetspartner i brandskyddsfrågor än som bara leverantör av den färdiga produkten. Vi har kunder inom industri, bygg och fastighetsbolag i Skåne.

Hög kompetens, kvalitet och en lång erfarenhet är utmärkande för företaget. Vi är dessutom certifierad av ISO 9001.

Prefire Syd ABMiljö

Prefire Syd's målsättning är att bedriva verksamheten med högsta grad av miljövetenhet. Bl. a. väljs material företrädesvis, med information från Sunda Hus, BASTA och Reach.

Prefire Syd ABDet blir snyggt utfört och fungerar som det ska

"Det blir snyggt utfört. Vi anser att brandskydd ska synas så lite som möjligt - det ska bara fungera."

Passivt brandskydd blir aktivt i samma ögonblick som det behövs. Skulle det värsta hända ska brandskyddet stoppa och hindra, händer inget så ska det bara finnas där; osynligt men säkert.

I Prefire Syds kvalitetstanke ingår att alltid ha välfyllt lager för att kunna göra snabba insatser när det behövs.

Utförlig dokumentation

Utförlig dokumentation innebär att du alltid har all information om ditt passiva brandskydd tillgänglig.

I dokumentationen finns allt, från ritningar till materialspecifikationer - viktig information för bl a räddningstjänst och försäkringsbolag eller att användas vid systematiskt brandskyddsarbete.

Våra samarbetspartners